0653997039 info@pennut.nl

Pennut Agency Partner

Of PAP, voor intimi

Full service betekent voor veel creative agencies dat ze hun klanten van alles bieden, van concept tot uitwerking. Misschien geldt dat ook voor jou. Dan weet je ook dat weinig bureaus daadwerkelijk alles onder één dak hebben. Uitzonderingen daargelaten, natuurlijk. Maar je wil je klanten wel het beste geven omdat ze dat verdienen. En dus kies je ervoor om met freelancers en andere bureaus samen te werken om je wel aan die full service-belofte te houden. Wij zijn zo’n partner waarmee je kan samenwerken. Ook trouwens als je geen full service-belofte maakt, maar gewoon je klanten op een goede manier wil helpen. Hier lees je welke waarde wij kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Onze toegevoegde waarde: hiermee helpen we je

Oké, we blijven even weg van de generieke omschrijving wat we voor je kunnen betekenen. Liever vertellen we je hoe we je kunnen helpen. Of liever gezegd, je klanten.

Neem bijvoorbeeld ons branding- en marketingpakket waarmee we startups helpen. Dit pakket ontwikkelden we speciaal voor startups die met hun kersverse bedrijf de wereld willen veranderen en met minder geen genoegen nemen. Startups hebben andere behoeften op het gebied van branding en marketing, dus die kan je niet hetzelfde bieden als de gevestigde ondernemingen waar je mee samenwerkt. Maar omdat je ook voor startups een goede partner wil zijn, wil je ze toch verder helpen. En dat kan. Via ons. White label of anders. Wil je er meer over weten? Lees er hier meer over.

Stichting Pennut

Wil je jouw klanten iets extra’s geven? Iets wat ze een nog beter gevoel geeft naast de successen die je voor ze behaalt? Dan wil je misschien meer weten over onze stichting, Stichting Pennut. Want een gedeelte van de omzet die we draaien, doneren we aan Stichting Pennut. Deze stichting helpt kinderen en dieren groeien wanneer hun omgeving ze hierin niet kan voorzien. Dit betekent dat ook jouw klanten die we helpen bijdragen aan een betere toekomst. En om die bijdrage te vieren, krijgen ze een digitale badge die anderen vertelt waarin ze hun geld investeren.

Wil je meer weten over Stichting Pennut? Hier lees je meer.

Kennis, ervaring en vriendelijke tarieven

We weten waar we het over hebben. Sinds 2014 helpen we andere organisaties vooruit. Dat doen we op verschillende manieren maar altijd toegewijd, oprecht en betrokken. Het begon allemaal met (SEO)-copywriting en we moeten eerlijk toegeven dat we daar een zwak voor hebben. Maar ons arsenaal is intussen flink gegroeid en staat tot jouw beschikking. En dat voor vriendelijke tarieven.

Howdy, partner

Benieuwd naar een vruchtbare samenwerking? Laat het ons weten, dan vertellen we je er meer over.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.