CONTENT CONSULTANCY

Je bestaande contentstrategie onder de loep nemen? Second opinion aanvragen of gewoon lekker brainstormen over goede content? Regelen we. We helpen je bij het formuleren van effectieve contentstrategieën die rechtstreeks aansluiten op je andere (marketing) KPI’s waardoor jouw content slimmer en effectiever wordt inzet.

DARE TO BREAK FREE

CONTENTSTRATEGIE

De effectiviteit van elk contentmarketingplan wordt bepaald door de strategie, die moet kraakhelder zijn. Uitgekookt, niet uitgekauwd. Wij helpen je daarmee, voornamelijk door vragen te stellen over wie je bent, wat je doet en, wellicht het belangrijkste: waarom jij de dingen doet die je doet. Hieromheen bouwen de contentstrategie, of we adviseren je erover, wat jij wil.

MEETBAAR

Bepalen wanneer een content succesvol is, wordt gek genoeg vaak over het hoofd gezien. Het probleem is vaak dit: projecten starten, verwachtingen worden niet gemanaged, onderbuikgevoel speelt op en grip delft uiteindelijk het onderspit. Daarom adviseren we elke contentstrategie te verrijken met piketpaaltjes en concrete doelstellingen, of key performance indicators (KPI’s). Welke dat zijn is afhankelijk van verschillende variabelen maar daarover vertellen we je later meer.

WHATEVER YOU NEED

We kunnen je adviseren op verschillende manieren. Eenmalig, op projectbasis of als structurele ondersteuning van je marketingteam –whatever you need. Weet je nog niet wat je nodig hebt? Ook geen probleem, helpen we je ook bij.

KENNISMAKING

We beginnen bij het begin: een kennismaking. Dat kan bij jou op kantoor, bij ons of ergens ertussenin. We bespreken wat je wil bereiken, wanneer je dat wil bereiken en welke rol content daarin speelt.

TO THE DRAWING BOARD!

Gebasseerd op onze eerste kennismaking gaat ons creatieve brein aan de slag. We bespreken je vraagstuk met het team, formuleren kansen en strategieën en gieten dat in een mooi plan.

ADVIES

Wanneer ons advies concreet is, komen we er bij je op terug. Vervolgens praten we over de implementatie ervan en of we er ook in de uitvoering een rol in spelen, ook die keuze ligt bij jou.

PENNUT, AANGENAAM

Wij zijn Pennut, een PURPOSE DRIVEN creative content agency voor organisaties die ergens voor durven staan. Voor organisaties die een gepassioneerd verhaal te vertellen hebben en geloven in de meerwaarde van hun bedrijf. Want wat je doet is kopieerbaar maar wie je bent niet. Deze waarden staan aan de basis van alles wat we doen. Daardoor vertellen wij de meest inspirerende verhalen van de mooiste organisaties.

We zijn meer dan de zoveelste CREATIVE AGENCY uit de omgeving van Nijmegen. Een familiebedrijf bijvoorbeeld, en trotse oprichters van Stichting Pennut waarmee we één van onze missies najagen. Ontdek meer over ons verhaal, onze stichting, de tarieven die we hanteren en de klanten waarmee we samenwerken.

EEN KLANTENKRING OM TROTS OP TE ZIJN

Dit is ons portfolio, onze eigen persoonlijke hall of fame. Dit zijn slechts een paar organisaties waar we de afgelopen jaren mee samenwerkten. Veel van deze organisaties zijn inmiddels loyale klanten geworden. Samen bereikten we vele successen en nieuwe hoogten.

PERSOONLIJK ADVIES?

4 + 4 =