CONTENTMANAGEMENT

Content moet structureel worden verspreid en onderhouden. Wij helpen je daarmee, via website, social media en e-mail, om enkele voorbeelden te noemen. Maar we zorgen er ook voor dat de bestaande content goed wordt gevonden. Dat doen we met behulp van search engine optimization (SEO).

DARE TO BREAK FREE

DIRECT CONTACT

WEBSITE

Een website moet worden onderhouden. Enerzijds omdat het een investering is die zich moet terugverdienen, anderzijds omdat je relevant wil blijven voor je doelgroep. Wij zorgen ervoor dat er doorlopend nieuwe content op je website wordt gepubliceerd en dat de bestaande content wordt beheerd.

SOCIAL

Via social media eer je de connectie met je fans. Het is de perfecte manier om de interactie op te zoeken met jouw doelgroep en te leren wat er bij ze speelt. Maar social media biedt je méér mogelijkheden dan je misschien in eerste instantie denkt. Ontdek wat social media voor jou kan betekenen en laten we starten!

E-MAIL

The money is in the list. E-mailmarketing is een belangrijke, vaak ondergewaardeerde (en onbegrepen) marketingstrategie. E-mailmarketing transformeert warme leads naar prospects en uiteindelijk klanten. Wij vertellen je precies hoe je dit aanpakt, van begin tot eind. Of we doen het voor je.

SEO

SEO (Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie in gewoon Nederlands) maakt je organisatie zichtbaar voor de juiste mensen. SEO is onderdeel van elke krachtige, effectieve marketingstrategie. Wij helpen je ermee. Graag zelfs! Lees hier meer over SEO

VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN?

11 + 12 =