0653997039 info@pennut.nl

Copywriting

Sterke copy verbindt en inspireert. Het vertelt anderen wat je belangrijk vindt en waarom je doet wat je doet. Copywriting is een belangrijke pijler binnen al onze branding-, marketing- en contentstrategieën.

Sterke copy

Copywriting is belangrijk. Punt. Het is een geweldige manier om je boodschap over te brengen zonder dat je telkens zelf op de zeepkist moet klimmen.

Sterke copy weet mensen aan te zetten. Te activeren. Te raken. Sterke copy hoeft niet ingewikkeld te zijn of bol te staan van jargon. Sterke copy raakt de juiste emotie in klare taal. En dat is wat je wil. Of het nu een nieuwsbrief, social mediapost of een vindbare websitetekst is, copywriting is wat je nodig hebt om je doelgroep te vertellen wat je doet, waarom je dat doet en waarom ze voor jou moeten kiezen.

Copywriting en SEO

Copywriting en SEO gaan hand in hand: elke SEO-strategie heeft SEO-teksten nodig. Bijvoorbeeld voor landingspagina’s, blogs, interviews en kennisartikelen. Met behulp van copywriting en SEO-teksten vertel je zoekmachines als Google waar een pagina of website over gaat. Wij kunnen je hiermee helpen. Graag zelfs.

 

Veelzijdiger dan ooit

Teksten zijn veelzijdig, nu meer dan ooit tevoren. Maar het doel ervan is nog altijd hetzelfde: het vertellen van een verhaal. Bijvoorbeeld het verhaal dat schuilgaat achter een organisatie, of die van een innovatief product. Wij vertellen deze verhalen. We schreven en redigeerden honderden (SEO-)teksten voor uiteenlopende klanten. We werken voor zowel eenmanszaken als multinationals. Wat we hiervan leerden is dat (met de juiste woorden) het verhaal van een eenpitter net zo dynamisch kan zijn als die van de grootste multinational.

En wat is jouw verhaal?

Hiermee kunnen we je helpen

  • Tekstschrijven.
  • Short copy & long copy.
  • Contentstragie.
  • Nieuwsbrieven & e-mailmarketing.
  • Websiteteksten.
  • Interviews.

Hen hielpen we al met copywriting. Nu jou nog.

Sterke copy nodig? SEO-teksten? Betrokken copywriter?

Laat het ons weten, wij helpen je. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Het liefst vandaag nog.

Starten met copywriting

15 + 14 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.