0653997039 info@pennut.nl

E-mailmarketing

The money is in the list. E-mailmarketing is een belangrijke, vaak ondergewaardeerde (en onbegrepen) marketingstrategie. E-mailmarketing transformeert warme leads naar prospects en uiteindelijk klanten.

Dit is wat e-mailmarketing voor jou kan betekenen

Starten met een nieuwsbrief is nog geen e-mailmarketing. Een nieuwsbrief kan een onderdeel zijn van een goede e-mailmarketingstrategie, dat wel. Maar e-mailmarketing gaat verder. E-mailmarketing draait om de juiste content voor de juiste mensen op het juiste moment.

Iemand die jou zijn of haar contactgegevens geeft, toont daarmee interesse in jou, je bedrijf of in je dienst. Dat noemen we een warme lead. Als je doorlopend aandacht besteedt aan het uitbreiden van je e-maillijst met warme leads en die continu voedt met waardevolle content zonder dat je direct de deal probeert te sluiten, leg je een waardevolle basis voor langdurige samenwerkingen. En het kan nog automatisch ook.

Marketing automation & funnels

Door middel van slimme campagnes via bijvoorbeeld social media of SEA, kunnen we geautomatiseerde e-mailmarketingcampagnes in werking stellen. Deze campagnes kunnen op de juiste momenten e-mails versturen die passen bij de fase van de customer journey waar de lead zich in bevindt. Zo kun je marketing automation en e-mailmarketing inzetten om warme leads door een funnel te begeleiden.

Klinkt ingewikkeld, niet? Funnels, marketing automation, customer journey: je zal er waarschijnlijk geen kaas van hebben gegeten. Maar maak je geen zorgen. Tijdens een persoonlijke afspraak leggen we je het haarfijn uit. Het liefst aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk. Dan zal het je allemaal duidelijk worden.

 

Hiermee kunnen we je helpen

  • Tagging & segmentatie.
  • Marketing automation.
  • E-mailmarketing strategie.
  • Nieuwsbrieven.
  • Mailchimp.
  • ActiveCampaign.
  • Reporting.
  • E-mailmarketing funnels.

Hen hielpen we al met e-mailmarketing. Nu jou nog.

Wil jij ook starten met e-mailmarketing?

Laat het ons weten, wij helpen je erbij. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Het liefst vandaag nog.

Starten met e-mailmarketing

11 + 8 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.