0653997039 info@pennut.nl

Gratis E-Book

De Startup Checklist

Je hebt een idee. Een heel gaaf idee. Je wordt enthousiast en je hart begint sneller te kloppen. Je denkt erover na, leest erover en legt het voorzichtig voor aan vrienden, familie en aan andere ondernemers. Elke stap voorwaarts sterkt je vertrouwen. Langzaam evolueert je idee naar een inspirerend concept. Iedereen aan wie je jouw idee vertelt, is net zo enthousiast als jij. Bijna dan. Op een dag word je wakker en is je missie kraakhelder: het denken is voorbij, je gaat er iets mee doen.

De Startup Checklist, handig voor startende ondernemers

Zo gaat het vaak bij jonge ondernemers. Ze krijgen een idee, laten het even bezinken en willen er het liefst zo snel mogelijk mee aan de slag. IJzer moet immers worden gesmeed terwijl het heet is. We noemen het niet voor niets ‘ondernemen’ en niet ‘overdenken’ of ‘overwegen’.

Met dit gratis E-book heb je een handige checklist die je erbij kan pakken wanneer je op dit punt bent aanbeland. En zelfs daarna. Er zitten namelijk ook handige tips bij die je kan gebruiken als je al aan het ondernemen bent. Bijvoorbeeld over e-mailmarketing, bloggen, netwerken en samenwerkingen met partners. Ook delen we voorbeelden uit ons eigen arsenaal. Voorbeelden en ervaringen die ons hebben gebracht waar we nu zijn.

Dit zit er in de Startup Checklist

Dit gratis E-book zit bomvol ondernemerstips voor startups waaronder meer dan 20 tips op het gebied van marketing en sales, bijvoorbeeld over e-mailmarketing, SEO en netwerken. Maar ook over coaching, finance en administratie. Het is dus bijzonder compleet.

Vraag jouw Startup Checklist aan

Deze checklist helpt jou in de startupfase van je kersverse onderneming. je haalt er slimme tips uit waardoor jij een goede start maakt.

Vul hiernaast je naam en je e-mailadres in. Daarna krijg je het gratis E-book snel in je e-mailbox.

Veel leesplezier!

Gratis E-Book aanvraag

13 + 15 =