0653997039 info@pennut.nl

Gratis SEO-scan

Vraag 'm hier aan

SEO (Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie in gewoon Nederlands) maakt je organisatie zichtbaar voor de juiste mensen. SEO is onderdeel van elke krachtige, effectieve marketingstrategie. Wij helpen je ermee. Laten we starten met een gratis SEO-scan. Van ons, voor jou.

Verbeterde vindbaarheid met een SEO-scan

Een SEO-scan biedt je een goede basis waarmee je de vindbaarheid van je website structureel kan verbeteren. Met de belangrijkste ranking factors van Google in ons achterhoofd bepalen we hoe je website scoort tussen de zoekresultaten. We scannen bijvoorbeeld:

  • de metadata van je website;
  • de hoeveelheid content (en de kwaliteit ervan);
  • de snelheid van je website;
  • de links van en naar je website;
  • op welke zoekwoorden Google je website vindt;
  • de toegankelijkheid van je website op mobile devices;
  • de juiste implementatie van de pagina’s H1 en H2’s.

Een SEO-scan geeft je inzicht in al deze onderwerpen. En hij is nog gratis ook.

Een gewoon duidelijke SEO-scan

Je krijgt van ons een overzichtelijk rapport met duidelijke verbeterpunten. Geen epistel met jargon maar gewoon een duidelijk overzicht met concrete adviezen. Met dit rapport kan je zelf aan de slag om de vindbaarheid van je website te verbeteren, of je besteedt het uit aan ons. En omdat je natuurlijk gelijk wil weten wat de laatste optie inhoudt, vermeldenwe er ook bij wat je zou moeten investeren om je online vindbaarheid te verbeteren. Waar je voor kiest, is aan jou.

Vraag je gratis SEO-scan aan

Vraag hier je gratis SEO-scan aan. Laat je naam, e-mailadres en de URL van je website achter en je ontvangt snel een overizchtlijk rapport met concrete verbetervoorstellen. Daar kan je zelf mee aan de slag gaan of we kijken er samen naar. Jij kiest.

Gratis SEO-scan aanvraag

2 + 11 =