0653997039 info@pennut.nl

Hoe het werkt

Één jaar. Jij en wij. Samen maken we dromen waar.

Elk samenwerkingstraject duurt tenminste één jaar. Iedere maand besteden we vijf uur aan de groei van jouw organisatie door middel van branding en marketing. Deze vijf uur kunnen er meer worden maar nooit minder. Tijdens dit jaar ontdekken we wie je bent, waar je naartoe wilt en voor wie je dat doet. We stippelen een jaarplan uit met heldere doelstellingen. Want zonder stip aan de horizon weet je niet waar je naar toe vaart.

Unieke strategieën voor unieke ondernemers

Één jaar lang. Vijf uur per maand. We bepalen samen hoe we deze uren inzetten. De ene keer is dat een sales- of marketingfunnel. Een andere keer een design, een campagne, content of een optimalisatieslag. Wat er precies gebeurt tijdens dit jaar is dus geen vastomlijnd proces. Iedere onderneming is anders en vraagt om een unieke strategie.

Onze samenwerking is dus geen vastomlijnd proces.  Maar het berust wel op een doordachte strategie. Samen doorlopen we in ieder geval vier fasen waarin we stapje-voor-stapje dichterbij jouw ondernemersdroom komen. Elke fase wordt pas afgerond wanneer er een duidelijke overwinning is behaald. Wat die fasen inhouden zie je hieronder:

Schetsfase

In de schetsfase leren we elkaar goed kennen. We praten over jouw visie, over jouw WHY en wiens leven je wilt veranderen. We bepalen de positionering en het karakter van jouw merk.

Overtrekfase

In deze fase trekken we de geschetste lijnen over waardoor ze strakker en duidelijker op papier staan. We maken een concreet jaarplan waarin we heldere doelstellingen formuleren.

Kleurfase

In deze fase geven we kleur aan het jaarplan. Nadat we er samen goed over hebben nagedacht, is het tijd om onze mouwen op te stropen en het te gaan doen. Samen, welteverstaan.

 Expositiefase

Het is tijd voor de expositie, de onthulling. Trots presenteren we jouw merk aan de mensen die we hebben uitgenodigd: jouw doelgroep. Wat begon als schets is nu een prachtig kunstwerk.

Dit is jouw investering.

Je betaalt iedere maand €399,00 of eenmalig €4.389,00 waarmee je het hele jaar vooruit kan. Als je vooruitbetaalt krijg je dus één maand cadeau. Alle extra inspanningen berekenen we aan het eind van de maand op basis van €80,00 per uur. Al deze bedragen zijn exclusief 21% btw.

Wat je hiervoor krijgt is een betrokken branding- en marketingpartner die je helpt met het bereiken van jouw doelen. Samen zijn we een onverslaanbaar team. We laten je zien waar je als startup rekening mee moet houden om niet net als 65% van de Nederlands startups het vuur te zien doven. We leren je hoe je jouw vlam juist aanwakkert waardoor jouw ondernemersdroom een grotere kans van slagen heeft.

Je krijgt inzicht in hoe je branding en marketing inzet en hoe je ze kan gebruiken om jouw ideale klanten te vinden. Je leert hoe je hen kan inspireren met jouw unieke verhaal zodat ze erin willen investeren. Het uiteindelijke doel is een stevig fundament waarop je verder kunt bouwen. Met of zonder ons.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.