0653997039 info@pennut.nl

Huisstijl

De stijl van jouw huis

Mensen investeren in merken die ze raken, die een bepaalde emotie bij ze losmaakt. Welke emotie dit is, wordt mede bepaald door jouw merkwaarden. Een huisstijl vertaalt deze waarden naar een herkenbare, visuele identiteit. Daarom is het verstandig om een huisstijl te laten ontwikkelen, eentje die bij jouw merk past. Eentje die de juiste emotie losmaakt bij jouw doelgroep. Wij helpen je daarbij.

Huisstijlontwikkeling

Je krijgt met huisstijlontwikkeling op twee momenten van je onderneming: aan het begin, wanneer je een nieuwe huisstijl wil laten ontwikkelen, en wanneer je organisatie de bestaande huisstijl is ontgroeid. Over die laatste fase willen we je ook graag wat vertellen.

Je onderneming groeit. Doorlopend en als kool, als het goed is. Het is heel normaal dat een huisstijl meegroeit om deze organisatieontwikkelingen bij te benen. Wordt je onderneming groter en begint het volwassen onderneming te worden, dan wil je misschien net even wat meer gewicht aan je voorkomen hangen. Wij helpen je met die ontwikkeling, gebaseerd op je oude huisstijl of from scratch.

Een huisstijl voor startups

Als startup zal een huisstijl misschien niet het eerste zijn waar je aan denkt. Je zal meer aan je hoofd hebben dan de keuze tussen een bold of italic lettertype, en een pastelblauwe of donkerblauwe huiskleur. Een logo heb je daarentegen waarschijnlijk wel hoog op je to-dolijstje staan want dat hoort erbij, toch? Toch dagen we je uit om even stil te staan bij de beleving die jij je doelgroep wil geven wanneer ze met jouw bedrijf te maken hebben. Want huisstijl gaat verder dan kleuren en vormen.

Merkbeleving en huisstijl hebben meer met elkaar te maken dan je misschien denkt. Want de manier waarop je mensen aanspreekt hoort ook bij ‘de stijl van jouw huis’. Een huisstijl vertaalt jouw merkwaarden naar een visuele identiteit die de merkbeleving van jouw doelgroep ondersteunt. Wil je dus toch al dat logo laten ontwerpen, kijk dan ook even naar the bigger picture.

Hiermee kunnen we je helpen

  • Logo & beeldmerken
  • Visitekaartjes
  • Huisstijlhandboek
  • Typografie
  • Print (briefpapier, enveloppen, facturen e.d.)
  • Vormstijlen & stijlelementen
  • Tone-of-voice /brandvoice
  • Huisstijlmanagement

Hen hielpen we al met een huisstijl. Nu jou nog.

Meer weten over huisstijlontwikkeling?

Wil je meer weten over huisstijlontwikkeling? Heb je een verouderde huisstijl die niet meer bij jouw merkbeleving past? Of ben je een startup en wil je een huisstijl laten ontwikkelen? Laat het ons weten, wij helpen je erbij.

Ik wil een (nieuwe) huisstijl

3 + 4 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.