start telling
your story

Pennut is een marketingbureau speciaal voor start-ups die al vanaf het begin een voorsprong willen hebben, maar ook voor organisaties die beginnen met online marketing.

starten met online marketing

Online marketing is voor starters erg belangrijk. Wie wil je bereiken en hoe ga je dat doen? En welk gevoel wil je dat je doelgroep bij jouw merk heeft? Daarnaast ondersteunt online marketing het acquisitieproces: een proces dat veel starters best lastig vinden.

Veel starters weten dit maar hebben vaak niet het budget om een marketingbureau in de arm te nemen, noch de kennis om online marketing zelf op te pakken. Maar ook gevestigde organisaties die  willen starten met online marketing kunnen vaak best wat hulp gebruiken.

 

Speciale pakketten voor starters 

Met onze speciale starterspakketten leggen we de fundering onder jouw marketingapparaat. Eerst optimaliseren we de basis: jouw website. Heb je er nog geen? Dan kunnen we daar ook voor zorgen. Vervolgens geven we je stap-voor-stap belangrijke online marketingkennis die je direct zelf toepast in de praktijk, terwijl wij nauwlettend een oogje in het zeil houden.

Ook organiseren we elke maand we een creatieve sessie bij jou op locatie en geven we je om de maand een nuttige training over online marketingonderwerpen die jij kiest. Dit combineerden we in voordelige pakketten waardoor we jouw maandelijkse kosten laag houden en je precies weet waar je aan toe bent.

Kennisdeling over online marketing

Kennisdeling vinden we meer dan belangrijk. Daarom schrijven we regelmatig over marketingonderwerpen die vooral voor starters erg interessant zijn. Starten met marketing of wil je meer weten over de trainingen die we geven? In onze blog vind je artikelen die je vast op weg helpen.

Waarom Pennut

Ervaring

Al sinds 2014 begeleiden we starters en organisaties die starten met online marketing.

Breed georiënteerd

We vinden alles interessant en we willen ook jouw business graag leren kennen.

Groot netwerk

We bouwden aan een groot netwerk van (online) marketing specialisten waar jij ook gebruik van maakt.

Voordelig

Onze pakketten zijn voordelig en zonder verrassingen. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

r

Start vandaag nog!

Start vandaag nog met ons kickstartpakket. Neem contact op en we gaan vandaag nog aan de slag!

w

Kennisdeling

Kennisdeling vinden we meer dan belangrijk. Onze kennis staat volledig tot je beschikking.

Weten wat je mag verwachten?