0653997039 info@pennut.nl

Marketing speciaal voor startups

Startups staan aan het begin van een prachtige reis. Wij ontwikkelden een speciaal programma waarin we startups begeleiden tijdens het eerste jaar van hun kersverse bedrijf. Wat we precies doen en hoe het werkt, ontdek je hier.

Wat we doen

Wij helpen jou met het vinden, vormen en vertellen van jouw unieke verhaal. Dat doen we in een periode van één jaar waarin we elke maand tenminste vijf uur aan de slag gaan met branding- en marketing. Een actieve en doordachte branding- en marketingstrategie dwingt je namelijk om na te denken over- en te werken aan datgene wat écht belangrijk is: jouw unieke merk.

Hoe het werkt

Één jaar lang. Vijf uur per maand. We bepalen samen hoe we deze uren inzetten. De ene keer is dat een sales- of marketingfunnel. Een andere keer een design, een campagne, content of een optimalisatieslag. Wat er precies gebeurt tijdens dit jaar is dus geen vastomlijnd proces. Iedere onderneming is anders en vraagt om een unieke strategie.

Psst, gratis E-book hebben?

Je hebt een idee. Een heel gaaf idee. Je wordt enthousiast en je hart begint sneller te kloppen. Je denkt erover na, leest erover en legt het voorzichtig voor aan vrienden, familie en aan andere ondernemers. Elke stap voorwaarts sterkt je vertrouwen. Langzaam evolueert je idee naar een inspirerend concept. Iedereen aan wie je jouw idee vertelt, is net zo enthousiast als jij. Bijna dan. Op een dag word je wakker en is je missie kraakhelder: het denken is voorbij, je gaat er iets mee doen.

Met dit gratis E-book heb je een handige checklist die je erbij kan pakken wanneer je op dit punt bent aanbeland.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.