0653997039 info@pennut.nl

Marketing

SEO, SEA, Advertising: whatever you need

Marketing verspreidt de boodschap die je hebt onder de juiste doelgroep. Marketing is het middel waarmee je anderen inspireert om voor jou te kiezen. Maar wel op een authentieke, betekenisvolle manier.

SEO

SEO (Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie in gewoon Nederlands) maakt je organisatie zichtbaar voor de juiste mensen. SEO is onderdeel van elke krachtige, effectieve marketingstrategie. Wij helpen je ermee.

SEO

SEA

Advertising kan risky business zijn als je niet goed weet wat je doet. Omdat je betaalt op basis van bijvoorbeeld clicks of bereik moet je goed weten wie je doelgroep is, hoe de customer journey eruit ziet en welke content hier het beste op aansluit.

SEA

Copywriting

Sterke copy verbindt. Copy vertelt en overtuigt. Het vertelt anderen wat je belangrijk vindt en waarom je doet wat je doet. Copywriting is een belangrijke pijler binnen al onze branding-, marketing- en contentstrategieën.

Social Media

Via social media eer je de connectie met je fans. Het is de perfecte manier om de interactie op te zoeken met jouw doelgroep en te leren wat er bij ze speelt. Maar ook social media biedt je meer mogelijkheden dan je misschien denkt.

Social Advertising

Nu het organische bereik van de meeste bedrijfsprofielen tot een minimum is beperkt, is social media advertising the way to go. Je bereik wordt er een heel stuk groter van. En dat is wat je wil. Wij helpen je: whatever you need.

E-mailmarketing

The money is in the list. E-mailmarketing is een belangrijke, vaak ondergewaardeerde (en onbegrepen) marketingstrategie. E-mailmarketing transformeert warme leads naar prospects en uiteindelijk klanten. Lees er hier alles over.

Strategie

Succes behaal je niet door maar wat te doen. Je moet weten wat je doel is. Waar je naar toe vaart: wat jouw stip op de horizon is. Daarom werk ik het liefst op basis van een marketingstrategie: een doordachte werkwijze met kraakheldere KPI’s. Zo’n marketingstrategie werken we voor je uit.

Funnels

Er zijn veel verschillende manieren waarop mensen klant kunnen worden. Sommige komen via je website, andere via social media, e-mail of je hengelt ze hoogstpersoonlijk binnen. Maar klanten worden ze niet zomaar. En loyaal al helemaal niet. Marketingfunnels begeleiden je in dit proces.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.