0653997039 info@pennut.nl

Een interview met Bart

‘Waarom doe je eigenlijk wat je doet?’ En ‘Waar word jij als ondernemer nu écht gelukkig van?’ Lastige vragen voor veel startende ondernemers. Maar wel belangrijk om te beantwoorden. En niet alleen als basis van je marketingstrategie. Branding en marketingspecialist Bart Balm van Pennut: “Als je voor jezelf écht duidelijk hebt waarom je doet wat je doet, word je nooit meer door de waan van de dag geregeerd.”

StartUp Nijmegen

Zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie. Drie eigenschappen waarover een startende ondernemer onvoorwaardelijk moet beschikken, wil hij of zij het op termijn ook redden. Als je die drie eigenschappen niet of onvoldoende hebt, is StartUp Nijmegen bij uitstek de partij die je er aan kan helpen. StartUp Nijmegen is in feite niet één partij, het is een netwerk dat uiteindelijk bestaat uit enige tientallen startende bedrijfjes en evenzoveel al (veel) langer bestaande partnerondernemingen, die deskundigheid inbrengen. Allemaal hebben ze het delen van kennis en samenwerken in de meest praktische zin hoog in het vaandel.

Namens StartUp Nijmegen nam Els Hekkenberg van Bureau Letterdesk een interview af met Bart. Een leuk, goed verwoord interview en de eerste van velen 😉

Volledige interview lezen?

Nieuwsgierig naar het volledige artikel? Lees het hier, op de site van StartUp Nijmegen. Wil je een keer met ‘m sparren? Laat het ons weten, dan vertelt hij je er alles over!

Pennut

Lievensweg 32
6562 XN, Groesbeek

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.