+31(0) 653997039 info@pennut.nl

DIT IS ONS VERHAAL.

Hier geloven wij in.

Wij geloven in de jonge ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. Wij geloven in jonge ondernemers die met een goed idee de wereld willen veroveren en met minder geen genoegen nemen.

 

Onze missie

Marc Zuckerburg wilde mensen dichter bij elkaar brengen. Philip Knight hoopte eens zonder bebloede hakken over de finish komen. Elon Musk geloofde er vurig in dat elektrisch rijden de wereld zou veranderen. En Bill en Melinda Gates wilden de gezondheidszorg over de hele wereld verbeteren.

De mooiste, meest succesvolle ondernemingen ter wereld werden eens geboren vanuit een vurig verlangen een verschil te maken in het leven van zichzelf en in dat van anderen. Dit verlangen is het fundament van ieder succesvol bedrijf. En het is van onschatbare waarde voor een inspirerend organisatieverhaal.

Wij vinden deze verhalen de mooiste verhalen die er zijn. Daarom hebben we er onze missie van gemaakt deze verhalen te vertellen.

Het fundament onder onze samenwerkingen

Wij werken uitsluitend samen met startende ondernemers die in zichzelf geloven en overtuigd zijn van hun toegevoegde waarde. Onze partners zijn jonge ondernemers die écht een verschil willen maken -nee, een verschil gaan maken.Toewijding, passie en een onbedwingbare intrinsieke motivatie zijn belangrijke succesfactoren, zij vormen het fundament onder onze samenwerkingen. Ze zijn zelfs zó belangrijk dat ze niet mogen ontbreken.

Wij zijn Bart en Margreet. Wij zijn Pennut.

Pennut werd in 2016 bedacht door Bart en Margreet Balm. Bart is de marketeer, storyteller en digital creative. Margreet houdt de planning in de gaten, verzorgt de administratie en is de steun en toeverlaat van Bart (en van alle klanten). Samen hebben ze een zoontje, Sam.

Wil je meer weten over de kennis en ervaring van Bart? Bekijk dan hier zijn LinkedIn-profiel.

Wil je meer weten over de kennis en ervaring van Margreet? Bekijk dan hier haar LinkedIn-profiel.

Daarnaast werken we graag samen met andere gepassioneerde start-ups en getalenteerde mensen, waaronder Franka Wijnbergen die de fantastische illustraties voor deze website maakte. Wil jij ook graag met ons samenwerken? Laat het ons dan weten, dan maken we een afspraak.

Pen.nut (fin;pups)

En misschien ook leuk om te vermelden: Pennut betekent ‘Pups’ in het Fins en Pups is de naam van de eigenzinnige Border Collie x Sheltie van Bart en Margreet. De associatie met ‘nieuw leven’, ‘jong’ en ‘starten’ werd snel gelegd en het bleek de perfecte naam voor een organisatie die start-ups helpt met hun eerste stapjes op het gebied van ondernemerschap, branding en online marketing.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? WIJ WEL.