ONS VERHAAL

Wij geloven in de ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. Wij geloven in ambitieuze ondernemers die met een goed idee de wereld willen veroveren en met minder geen genoegen nemen. Deze verhalen vertellen wij.

Onze missie

Marc Zuckerburg wilde mensen dichter bij elkaar brengen. Philip Knight hoopte eens zonder bebloede hakken over de finish komen. Elon Musk geloofde er vurig in dat elektrisch rijden de wereld zou veranderen. En Bill en Melinda Gates wilden de gezondheidszorg over de hele wereld verbeteren.

De mooiste, meest succesvolle ondernemingen ter wereld werden eens geboren vanuit een vurig verlangen een verschil te maken in het leven van zichzelf en in dat van anderen. Dit verlangen is het fundament van ieder succesvol bedrijf. Het is van onschatbare waarde voor een inspirerend organisatieverhaal.

Wij vinden deze verhalen de mooiste verhalen die er zijn. Daarom hebben we er onze missie van gemaakt deze verhalen te vertellen.

Het fundament onder onze samenwerkingen

Wij werken met ondernemers die in zichzelf geloven en overtuigd zijn van hun toegevoegde waarde. Onze partners zijn ondernemers die écht een verschil willen maken. Toewijding, passie en een onbedwingbare intrinsieke motivatie zijn belangrijke succesfactoren. Zij vormen het fundament onder onze samenwerkingen. Ze zijn zelfs zó belangrijk dat ze niet mogen ontbreken.

Marc, Philip, Elon, Bill en Melinda hebben in ieder geval één ding gemeen: ze durfden de sprong te wagen. Dankzij hun gepassioneerde overtuigingen werden ze ontzettend succesvol. Nu jij nog.

BART BALM

BART BALM

FOUNDER & CO-OWNER

 bart@pennut.nl
+31 (0)6 539 970 39

MARGREET BALM-HENDRIKS

MARGREET BALM-HENDRIKS

CO-OWNER

 margreet@pennut.nl
+31 (0)6 469 779 77

<INSERT YOUR NAME>

<INSERT YOUR NAME>

CONTENT CREATIVE

Spreekt wat we doen je aan? Misschien hebben we wel een vacature die bij je past; check het op onze vacaturepagina. Staat er geen vacature voor je tussen maar ben je vastbesloten om met ons te werken aan toffe contentprojecten? Stuur ons dan een open sollicitatie, daar staan we natuurlijk ook voor open. Sterker nog: vinden we leuk!

Pen.nut (fin;pups)

Misschien ook leuk om te vermelden: Pennut betekent ‘Pups’ in het Fins. Pups is de naam van de eigenzinnige, vrolijke hond van Bart en Margreet. Een vrolijke kruising tussen een Border Collie en een Sheltie. Geboren op 13-12-2013 maar vandaag de dag is ze haar jeugdige enthousiasme nog steeds niet verloren. Maar Pups is niet de enige die bij hun thuis rondloopt. Samen hebben ze een zoon, Sam, en een dochter genaamd Emma.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We ondernemen op een verantwoorde, sociale en duurzame manier. En voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen niet zomaar een holle term. Het heeft betekenis.

Elk jaar kiezen we één startup die we geheel gratis en belangeloos vooruithelpen: iedere maand 5 uur. We realiseren ons namelijk dat niet iedereen elke maand €399,00 kan investeren terwijl er misschien wel fantastische ideeën werden bedacht. Dit project krijgt dezelfde aandacht als alle andere projecten waar we aan werken.

Stichting Pennut

Daarnaast werken we samen aan Stichting Pennut, een stichting die we samen hebben opgericht. Deze stichting helpt kinderen en dieren in onfortuinlijke situaties. Kinderen en dieren hebben namelijk twee dingen gemeen: ze hebben geen eigen stem en ze zijn allebei overgeleverd aan de situatie /omgeving waarin ze worden geboren of geplaatst. Soms zijn deze omgevingen niet ideaal voor het kind of het dier waardoor ze zich niet kunnen ontwikkelen. Stichting Pennut helpt hen door nieuwe kansen te creëren waarmee ze zich wel kunnen ontwikkelen.

Ieder jaar doneren we een gedeelte van onze opbrengsten aan de stichting. En jij dus ook, als je voor ons kiest.