0653997039 info@pennut.nl

Dit is ons verhaal

Hier geloven wij in

Wij geloven in de ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. Wij geloven in ambitieuze ondernemers die met een goed idee de wereld willen veroveren en met minder geen genoegen nemen. Deze verhalen vertellen wij.

Onze missie

Marc Zuckerburg wilde mensen dichter bij elkaar brengen. Philip Knight hoopte eens zonder bebloede hakken over de finish komen. Elon Musk geloofde er vurig in dat elektrisch rijden de wereld zou veranderen. En Bill en Melinda Gates wilden de gezondheidszorg over de hele wereld verbeteren.

De mooiste, meest succesvolle ondernemingen ter wereld werden eens geboren vanuit een vurig verlangen een verschil te maken in het leven van zichzelf en in dat van anderen. Dit verlangen is het fundament van ieder succesvol bedrijf. Het is van onschatbare waarde voor een inspirerend organisatieverhaal.

Wij vinden deze verhalen de mooiste verhalen die er zijn. Daarom hebben we er onze missie van gemaakt deze verhalen te vertellen.

Het fundament onder onze samenwerkingen

Wij werken met ondernemers die in zichzelf geloven en overtuigd zijn van hun toegevoegde waarde. Onze partners zijn ondernemers die écht een verschil willen maken. Toewijding, passie en een onbedwingbare intrinsieke motivatie zijn belangrijke succesfactoren. Zij vormen het fundament onder onze samenwerkingen. Ze zijn zelfs zó belangrijk dat ze niet mogen ontbreken.

 

Marc, Philip, Elon, Bill en Melinda hebben in ieder geval één ding gemeen: ze durfden de sprong te wagen. Dankzij hun gepassioneerde overtuigingen werden ze ontzettend succesvol. Nu jij nog.

Bart

Bart is de marketeer, storyteller, coach en digital creative. Bart stond aan de wieg van tenminste vier startups en begeleidde er tientallen meer. Hij werkte voor grote organisaties en voor startups met grote dromen. Hij heeft een zwak voor duurzame, slimme en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen, en in ondernemers die in hun eigen dromen investeren. Zijn motto: “Als je iets wil, dan doe je het. Als je het niet doet, wil je het niet graag genoeg”.

Wil je meer weten over de kennis en ervaring van Bart? Bekijk dan zijn LinkedIn-profiel.

Margreet

Margreet houdt de planning in de gaten, verzorgt de administratie en is de steun en toeverlaat van Bart (en van alle klanten). Margreet heeft een rijke carrière als financial voor grote, internationale organisaties. Ook zij heeft een voorliefde voor duurzame organisaties die een positief verschil willen maken in onze samenleving. Ze houdt ook de duurzaamheid van onze eigen ondernemingen in de gaten en stelt ze steeds nieuwe doelstellingen. 

Wil je meer weten over de kennis en ervaring van Margreet? Bekijk dan haar LinkedIn-profiel.

Pen.nut (fin;pups)

Misschien ook leuk om te vermelden: Pennut betekent ‘Pups’ in het Fins. Pups is de naam van de eigenzinnige, vrolijke hond van Bart en Margreet. Een vrolijke kruising tussen een Border Collie en een Sheltie. Geboren op 13-12-2013 maar vandaag de dag is ze haar jeugdige enthousiasme nog steeds niet verloren.

Maar Pups is niet de enige die bij hun thuis rondloopt. Samen hebben ze een zoontje, Sam. En er is een tweede kindje op komst.

We werken graag samen met andere gepassioneerde en getalenteerde mensen, waaronder Franka Wijnbergen. Zij maakte de fantastische illustraties voor deze website. Wil jij ook met ons samenwerken? Ben je een freelancer of ZZP’er, heb je een klein, lokaal marketingbureau of werk je voor een internationale trendsetting digital agency? Maar bovenal: geloof jij in onze missie? Word dan PAP: Pennut Agency Partner.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

We ondernemen op een verantwoorde, sociale en duurzame manier. Twee manieren waarop we dat doen, willen we je graag vertellen. Want voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen niet zomaar een holle term. Het heeft betekenis.

Elk jaar kiezen we één startup die we geheel gratis en belangeloos vooruithelpen: iedere maand 5 uur. We realiseren ons namelijk dat niet iedereen elke maand €399,00 kan investeren terwijl er misschien wel fantastische ideeën werden bedacht. Dit project krijgt dezelfde aandacht als alle andere projecten waar we aan werken.

Ook investeren we in startups en duurzame initiatieven waarin we geloven. Dat doen we met geld of met tijd. Soms met allebei. In ruil daarvoor vragen we een gedeeltelijk belang van de organisatie, zoals aandelen.

 

Stichting Pennut

Daarnaast werken we samen aan Stichting Pennut, een stichting die we samen hebben opgericht. Deze stichting helpt kinderen en dieren in onfortuinlijke situaties. Kinderen en dieren hebben namelijk twee dingen gemeen: ze hebben geen eigen stem en ze zijn allebei overgeleverd aan de situatie /omgeving waarin ze worden geboren of geplaatst. Soms zijn deze omgevingen niet ideaal voor het kind of het dier waardoor ze zich niet kunnen ontwikkelen. Stichting Pennut helpt hen door nieuwe kansen te creëren waarmee ze zich wel kunnen ontwikkelen.

Ieder jaar doneren we een gedeelte van onze opbrengsten aan de stichting. En jij dus ook, als je voor ons kiest.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.