0653997039 info@pennut.nl

Leer ons beter kennen

Wij zijn Pennut, een branding en marketing agency voor ondernemers met een missie. Wij helpen authentieke organisaties die ergens voor durven te staat met tailor made branding en marketing. Maar we zijn meer dan dat. Een familiebedrijf bijvoorbeeld, en trotse oprichters van Stichting Pennut. Hier ontdek je meer over ons verhaal, onze stichting, de tarieven die we hanteren en de klanten voor wie we werken.

Ons verhaal

Wij geloven in de ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. Wij geloven in ambitieuze ondernemers die met een goed idee de wereld willen veroveren en met minder geen genoegen nemen.

Stichting Pennut

Stichting Pennut ondersteunt dieren en kinderen (tot 12 jaar) in (economisch) ongunstige situaties/leefomgevingen waardoor ze veilig kunnen (op)groeien en zich kunnen (blijven) ontwikkelen. Ontdek hier meer over de stichting.

Tarieven

Waarom geheimzinnig doen over tarieven? Het kan maar duidelijk zijn, toch? Daarom zetten we hier uiteen wat je mag verwachten. Zonder poespas en lekker duidelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies er een die bij je past.

Portfolio

Dit is ons marketingportfolio, onze eigen persoonlijke hall of fame. Dit zijn slechts een paar organisaties waar we de afgelopen jaren mee samenwerkten. Veel van deze organisaties zijn inmiddels trouwe relaties.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.