PODCASTS

Een podcast is een leuke manier om je verhaal te vertellen. Audio is, net als video, een fijne manier om informatie te consumeren. Het gegeven dat podcasts in binnen- en buitenland aan populariteit winnen is dus allesbehalve gek.

Wat is een podcast?

Een podcast is een audio-uitzending die wordt verspreid via internet. Het wordt tegenwoordig gretig ingezet door radio- en nieuwsplatforms om hun contentaanbod te vergroten. Maar ook bedrijvig Nederland heeft inmiddels het concept omarmt en publiceert naar hartenlust nieuwe concepten en afleveringen. Inmiddels beluistert meer dan de helft van de Nederlanders één of meerdere podcasts, volgens onderzoek van RTL Nieuws. En wij kunnen je garanderen dat deze aantallen de komende tijd alleen maar zullen groeien. Tijd om in de podcasttrein te springen.

Podcastconcepten

Het is belangrijk dat het concept goed wordt uitgedacht. Wie is je doelgroep? Wanneer luisteren ze een podcast? En houden ze van korte sessies of duiken ze het liefst de diepte in? Maar ook: wat wil jij vertellen? Kan je dat in korte, hapklare brokken presenteren, of moeten we er meer tijd voor inruimen? Praten we eens per week of is een podcast per maand genoeg?

Wij denken met je mee over het concept zodat het aan de ene kant aansluit op de verwachtingen van jouw doelgroep en tegelijkertijd jouw verhaal op een waardige manier vertelt.

Podcastsetup

We maken gebruik van goede podcast-set die we eenvoudig kunnen verplaatsen zodat we ook bij jou op locatie kunnen opnemen. Dat kunnen we doen met maximaal 4 personen. Die personen kunnen bij jou op locatie zijn, inbellen via de telefoon, Skype, Zoom of elk willekeurig ander systeem.

Wij zorgen voor een intro en outro, de het artwork, de hosting en de verspreiding naar alle bekende podcastplatforms, waaronder Google Podcasts, Apple Podcasts, Deezer, Juke en natuurlijk Spotify.

STAP 1

Een goed begin is het halve werk. We bespreken wat je wil bereiken, hoe we dat gaan doen en wat je te vertellen hebt. Daarna gaan we naar de tekentafel.

STAP 2

De input uit de creatieve sessie verwerken we tot een concept, maken een planning en gaan, wanneer jij het ermee eens bent, opnemen.

STAP 3

Elke maand krijg je van ons een handig overzicht waaruit je direct kan opmaken wat de resultaten zijn. Op basis daarvan werken we verder.

PENNUT, AANGENAAM

Wij zijn Pennut, een PURPOSE DRIVEN creative content agency voor organisaties die ergens voor durven staan. Voor organisaties die een gepassioneerd verhaal te vertellen hebben en geloven in de meerwaarde van hun bedrijf. Want wat je doet is kopieerbaar maar wie je bent niet. Deze waarden staan aan de basis van alles wat we doen. Daardoor vertellen wij de meest inspirerende verhalen van de mooiste organisaties.

We zijn meer dan de zoveelste CREATIVE AGENCY uit de omgeving van Nijmegen. Een familiebedrijf bijvoorbeeld, en trotse oprichters van Stichting Pennut waarmee we één van onze missies najagen. Ontdek meer over ons verhaal, onze stichting, de tarieven die we hanteren en de klanten waarmee we samenwerken.

EEN KLANTENKRING OM TROTS OP TE ZIJN

Dit is ons portfolio, onze eigen persoonlijke hall of fame. Dit zijn slechts een paar organisaties waar we de afgelopen jaren mee samenwerkten. Veel van deze organisaties zijn inmiddels loyale klanten geworden. Samen bereikten we vele successen en nieuwe hoogten.

PERSOONLIJK ADVIES?

10 + 12 =