0653997039 info@pennut.nl

Dit is onze hall of fame

We zijn er bijzonder trots op

Dit is ons marketingportfolio, onze eigen persoonlijke hall of fame. Dit zijn slechts een paar organisaties waar we de afgelopen jaren mee samenwerkten. Veel van deze organisaties zijn inmiddels loyale klanten geworden. Samen bereikten we vele successen en nieuwe hoogten.

Psst! Zou jouw merk hier ook tussen moeten staan?

Neem dan contact met ons op. Het is zo gebeurd. En we worden er allemaal beter van. Dus waarom wachten? Start vandaag nog!

Neem contact op!

Mécatech Industries

Bart Balm is vanaf het eerste idee betrokken geweest bij de ontwikkeling van MecXellent. Goed kunnen luisteren naar onze behoeften, analyseren en doorvragen in combinatie met Bart z’n kennis op het gebied van branding en marketing met als aanvulling zijn eigen frisse kijk en ideeën heeft ervoor gezorgd dat er nu een merk ‘MecXellent’ staat – compleet met website en documentatie – waar we enorm trots op zijn.

Anton Diender – Algemeen directeur Mécatech Industries

Daamen Grondverzet & Loonbedrijf

Bart is flexibel en nam echt de moeite om ons bedrijf en onze medewerkers te leren kennen. En de social mediaposts en nieuwsbrieven worden goed gelezen wat de binding met onze doelgroep onderstreept en versterkt.

Anneke Koster – Mede-eigenaar Daamen Grondverzet & Loonbedrijf

Lion Internet

Wij hebben regelmatig teksten nodig voor diverse websites. Bart Balm helpt ons op deskundige wijze met zeer professionele teksten. Hij schrijft op een mooie creatieve en betoverende wijze.

Karaman – Eigenaar Lion Internet

Krosto Techniek

Ik heb Bart de afgelopen periode ervaren als een flexibel persoon die graag met ons meedenkt. Zijn werk levert hij snel op en hij doet echt wat met de feedback of de vragen die hij krijgt. Dit maakt hem tot een prettig persoon om mee samen te werken.

Niels Luyt – Bedrijfsleider Krosto Techniek

Texpertise

Bart is heel erg behulpzaam en meedenkend geweest. Hij komt zijn afspraken en deadlines nauwkeurig na en ook in het contact is hij heel plezierig, proactief en daardoor ben ik zeer tevreden over de brief en de vragenlijst, echt een co-creatie! Ik kan hem van harte aanbevelen.

Henk Bours – Eigenaar Texpertise

VEM Vitaal

De samenwerking met Bart is erg prettig. Zijn social media- en marketingkennis zijn voor mij een grote steun op het gebied van campagnes en content. Bart weet waar hij het over heeft en kan dat helder en duidelijk overbrengen.

Marjolein Koenen – Eigenaar VEM Vitaal

Decomi

Wij hebben al geruime tijd onze handelsonderneming Decomi. We liepen al geruime tijd tegen het feit aan dat we verder wilden professionaliseren in onze uitingen naar buiten toe. We zijn geen tekst schrijvers of grafisch ontwerpers. in onze zoektocht naar een passende partner zijn we Bart tegen gekomen. Direct was er een klik en Bart komt echt langs je staan als ondernemer. kijkt over je schouder mee, spart en is niet te bang om je een spiegel voor te houden. Hij heeft als ons drukwerk, teksten en website ontwikkeld en gemaakt. We kunnen, en willen Bart niet anders dan warm aanbevelen.

Huub de Cock – Eigenaar Decomi

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.