0653997039 info@pennut.nl

SEA: Search Engine Advertising

Advertising (noun): “The activity or profession of producing advertisements for commercial products or services.”

Haal meer uit je advertentiebudget

Advertising via zoekmachines zoals Google(SEA) kan risky business zijn als je niet goed weet wat je doet. Omdat je betaalt op basis van bijvoorbeeld clicks of bereik moet je goed weten wie je doelgroep is, hoe de customer journey eruit ziet en welke content hier het beste op aansluit. Iemand die nog vooraan in de customer journey zit kan je beter niet gelijk iets proberen te verkopen. Die wil eerst worden geïnspireerd. En iemand die koopklaar is, haal je niet binnen met de nieuwste blog maar met een concreet voorstel. Met deze inzichten haal je het meeste uit je advertentiebudget. En deze inzichten vormen de basis van de advertising strategie die we vervolgens uitrollen. Dat doen we via (onder andere) Google Ads.

SEA: Advertising via Google Ads

Google Ads is misschien wel de meest gebruikte tool in advertising. Met behulp van Google Ads plaats je advertenties in Google’s zoekresultaten op basis van vooraf bepaalde zoekwoorden. Zo breng je jouw bedrijf onder de aandacht van mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem.

 

Praktijkvoorbeeld. Als iemand de zoekopdracht ‘advertising uitbesteden’ ingeeft via Google mag je in alle veiligheid aannemen dat iemand bereid is geld te investeren in een partij die het online adverteren voor ze uit handen neemt. Als dezelfde mensen na het ingeven van hun zoekopdracht een advertentie zien die ze vertelt dat Bedrijf X de allerbeste is op het gebied van advertising uitbesteden, is de kans groot dat Bedrijf X een nieuwe klant mag verwelkomen.

Whatever you need

Welke vorm van advertising je ook nodig hebt, we nemen alles voor je uit handen. Opmaak, copy, design, strategie en uitvoering: whatever you need.

 

  • Strategie.
  • Google Ads.
  • Social media advertising.
  • Optimalisatie
  • Monitoring.
  • Reporting.
  • Retargeting.

Hen hielpen we al met SEA. Nu jou nog.

Vandaag nog starten met SEA?

Wil je vandaag nog starten met SEA? Laat het ons weten, wij helpen je erbij. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Starten met adverteren via Google

2 + 10 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.