0653997039 info@pennut.nl

SEO: Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie in gewoon Nederlands) maakt je organisatie zichtbaar voor de juiste mensen. SEO is onderdeel van elke krachtige, effectieve marketingstrategie. Wij helpen je ermee.

Bovenaan in Google

Wist je dat 95% van de Nederlanders hun zoektocht naar een product of dienst starten via zoekmachines als Google? Het is dus belangrijk dat jouw website bovenaan in Google staat wanneer iemand zoekt naar een product of dienst die jij aanbiedt. Of dat je in ieder geval een goede SEO-strategie hebt die dit doel dient. SEO richt zich op structurele vindbaarheid en dus op de lange termijn. Er gaat veel tijd en energie inzitten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je bestaande content optimaliseert, onderhoudt, en doorlopend nieuwe SEO-teksten schrijft. En vooral die SEO-teksten zijn erg belangrijk. Ze zeggen niet voor niets dat content ‘king’ is.

Daarnaast speelt de techniek achter je website een grote rol. Net als de gebruiksvriendelijkheid (UX). En zo zijn er nog enkele zaken waar je website aan moet voldoen om goed vindbaar te zijn. Wij helpen je daarbij. Hoe we dat doen en wat we daarvoor nodig hebben, vertellen we je tijdens een persoonlijk gesprek.

Dit is wat SEO voor jou kan betekenen

Een voorbeeld. Als je een fietsenwinkel hebt wil je graag worden gevonden op het zoekwoord ‘Fiets kopen’. Want iemand die dit zoekwoord intypt zal vast op zoek zijn naar een fiets om te kopen. Als je ervoor zorgt dat jouw website wordt gevonden op dit zoekwoord, vergroot het je kans op meer sales. Dit is wat SEO doet. SEO zorgt ervoor dat de juiste mensen met de juiste intentie op de juiste website komen. Jouw website, als het even kan.

Maar hoe weet je nu welke zoekwoorden interessant zijn? En misschien zijn er wel meer zoekwoorden die net zo relevant zijn. En hoe optimaliseer je dan de website zodat de juiste mensen daadwerkelijk op de juiste plek belanden? Dit zijn vragen waar we je het antwoord op geven.

SEO is geen aan/uitknop

SEO is geen aan/uitknop. Dat wil ik je vast meegeven. Als je structureel beter gevonden wil worden, moet je er aandacht aan besteden. Doorlopend. Daarom is een goede SEO-strategie van cruciaal belang. Eerst bepalen we de successen, zoals meer websitebezoekers of meer omzet. Deze successen maken we altijd zo concreet mogelijk. Daarna bepalen we hoe we die bereiken en wat we daarvoor nodig hebben.

Het complete SEO-traject neemt in ieder geval enkele maanden in beslag. In die tijd implementeren, analyseren en optimaliseren we doorlopend de SEO-strategie voor de grootst mogelijke impact. We kunnen je de kennis geven die je nodig hebt om het zelf te doen maar we doen het net zo lief voor je. Daarover vertellen we je meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Hiermee kunnen we je helpen

  • Advies.
  • Content creatie /-strategie.
  • Monitoring.
  • Strategie.
  • On-page optimalisatie.
  • Quick scan.
  • Linkbuilding.

Geen zin om te wachten?

Geen zin om te wachten op die mooie plek bovenaan Google? Dan is daar nog altijd advertising via Google Ads (SEA). Alleen is dat wel een kortetermijnstrategie. Een effectieve, dat wel. Maar ook een kostbare als je het niet op de juiste manier aanpakt. Daarover vertellen we je hier meer.

Hen hielpen we al met SEO. Nu jou nog.

Wil jij ook beter worden gevonden?

Laat het ons weten, wij helpen je erbij. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Het liefst vandaag nog.

Starten met SEO

5 + 2 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.