0653997039 info@pennut.nl

Social Media Advertising

Haal meer uit je advertentiebudget

Social media advertising kan risky business zijn als je niet goed weet wat je doet. Omdat je betaalt op basis van bijvoorbeeld clicks of bereik moet je goed weten wie je doelgroep is, hoe de customer journey eruit ziet en welke content hier het beste op aansluit. Iemand die nog vooraan in de customer journey zit kan je beter niet gelijk iets proberen te verkopen. Die wil eerst worden geïnspireerd. En iemand die koopklaar is, haal je niet binnen met de nieuwste blog maar met een concreet voorstel. Met deze inzichten haal je het meeste uit je advertentiebudget. En deze inzichten vormen de basis van de advertising strategie die we vervolgens uitrollen. Dat doen we onder andere via Social Media-advertising (Facebook, Instagram & LinkedIn).

Social media advertising

Nu het organische bereik van de meeste bedrijfsprofielen tot een minimum is beperkt, is advertising op social media the way to go. Je bereik wordt er een heel stuk groter van. En dat is wat je wil. Met behulp van uitgekookte social mediacampagnes bereiken we de mensen die jij wil bereiken. We vertellen ze wie je bent en wat je ze te bieden hebt. En dat doen we altijd op basis van een concreet doel. Dat kan omzetstijging zijn, het verzamelen van contactgegevens of het vergroten van je merkbekendheid.

Social advertising werkt op een andere manier dan adverteren via zoekmachines zoals Google (SEA). Maar de waarde ervan is minstens even groot. Sterker nog, de segmentatiemogelijkheden zijn via social media groter dan via Google Ads.

Whatever you need

Welke vorm van advertising je ook nodig hebt, we nemen alles voor je uit handen. Opmaak, copy, design, strategie en uitvoering: whatever you need.

  • Strategie.
  • Optimalisatie
  • Monitoring.
  • Reporting.
  • Retargeting.

Hen hielpen we al met social media advertising. Nu jou nog.

Vandaag nog starten met social media advertising?

Wil je vandaag nog starten met social media advertising? Laat het ons weten, wij helpen je erbij. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Ik wil starten met social media advertising

6 + 5 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.