0653997039 info@pennut.nl

Social Mediamarketing

Let's get social

Via social media eer je de connectie met je fans. Het is de perfecte manier om de interactie op te zoeken met jouw doelgroep en te leren wat er bij ze speelt. Maar ook social media biedt je meer mogelijkheden dan je misschien denkt.

Dit is waarom je social mediamarketing nodig hebt

Social mediamarketing draait om meer dan de connectie met je bestaande fans. Als je het goed inzet kan je er ook een hoop nieuwe fans mee krijgen. En omzet.

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn: de meeste social mediaplatformen weten alles van je. Je naam, woonplaats, leeftijd en interesses. Maar ook waar je werkt, welke opleiding je hebt gevolgd en je verhuisplannen. Met slimme social mediamarketingstrategieën en -campagnes gebruik je al deze kennis om die mensen te bereiken die zoeken naar een bedrijf zoals die van jou (leadgeneratie).

Social media onderhoud

Naast de campagnes speelt structureel social mediaonderhoud een belangrijke rol binnen elke social mediastrategie. Want leads zijn nog geen fans. Dat worden ze pas wanneer je ze continu voedt met (voor hen) waardevolle informatie. Nieuwe producten die hun leven beter maakt, bijvoorbeeld. En leuke organisatieontwikkelingen. Of successen die je behaalt. Zelfs de tegenslagen of de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Social media is hier een perfect medium voor.

Slimme social mediamarketingstrategieën

Wil je aan de slag met social mediamarketing? Mooi. Dan doen we het gelijk goed. Eerst kijken we naar je organisatie. Want wat wil je bereiken? Sales? Binding? Bereik? We bepalen wat een succes voor jou precies is en hangen daar concrete KPI’s aan. Aan de hand daarvan bekijken we waar we staan en wat ervoor nodig is om succesvol te zijn. Social media kan ons vertrekpunt zijn maar vaak zetten we ook andere technieken in, zoals e-mailmarketing.

Wanneer we dit allemaal helder hebben, maken we doelgroepprofielen die we benaderen met uitgekookte campagnes. We vertellen ze wie je bent en wat je voor ze hebt. Dat kan een concrete aanbieding zijn. Of een give-away zoals een gratis e-book. In deze twee voorbeelden zijn de doelen respectievelijk een direct sale en het verzamelen van contactgegevens.

Dit zijn twee voorbeelden van social mediamarketing die je doorlopend nieuwe leads opleveren. Maar er zijn meer manieren te verzinnen hoe je social media kan inzetten. Laten we die vinden. Samen.

Hiermee kunnen we je helpen

  • Social media advertising.
  • Social media onderhoud.
  • Accountbeheer.
  • Strategie.
  • Reporting.
  • Social media huisstijl.

 

Hen hielpen we al met Social mediamarketing. Nu jou nog.

Vandaag nog starten met social mediamarketing?

Laat het ons weten, wij helpen je erbij. Neem contact met ons op en leg je case aan ons voor. Eerst bepalen we wat je nodig hebt. Vervolgens bepalen we de strategie en daarna gaan we aan de slag. Laten we starten. Het liefst vandaag nog.

Starten met social mediamarketing

2 + 7 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.