0653997039 info@pennut.nl

Dit zijn onze tarieven

Overweeg je een samenwerking? Leuk! Dan is dit informatie die je waarschijnlijk wel wil hebben. We werken namelijk op verschillende manieren. Kies er eentje die bij je past. Ook vertellen we je meer over ons uurtarief (want waarom geheimzinnig doen over tarieven?). Hieronder zetten we uiteen wat je mag verwachten. Zonder poespas en lekker duidelijk.

Uurtarief & nacalculatie

Ons uurtarief is €80,00. Dat is exclusief 21% btw. Wanneer de case niet concreet genoeg is of wanneer er om een andere reden niet duidelijk is hoeveel uren er nodig zijn om jouw doel te bereiken, werken we op basis van nacalculatie.

Ben je een ambitieuze startup met een missie en ben je benieuwd naar ons vriendelijke jaarabonnement? Hier lees je er meer over.

Projecttarief

Wil je vooraf weten waar je aan toe bent en weten we precies wat je nodig hebt? Dan is een projecttarief wat je wil. Vooraf berekenen we de benodigde uren op om de klus te klaren. Een projecttarief is fixed. Geen verrassingen achteraf, dus.

Reiskosten

Reizen vinden we geen enkel probleem. We werken overal. Thuis in Groesbeek, in een Nijmeegse koffietent, het Gelderse landschap of op een plek in Nederland waar we nog nooit eerder zijn geweest. We rekenen €0,19 per kilometer.

Strippenkaart

Zoek je een langdurige samenwerking, dan vind je een strippenkaart wellicht interessant. Je koopt van te voren uren in. Van dit saldo strepen we elke maand de gewerkte uren af. Geen gehannes met offertes en projectbeschrijvingen, bijvoorbeeld. Makkelijker voor jou en makkelijker voor ons. Oh, en hoe meer uren je vooraf inkoopt, hoe voordeliger het uurtarief wordt. Vraag naar de mogelijkheden.

Facturatie

Projecten worden altijd opgesplitst: 50% wordt gefactureerd wanneer de opdracht akkoord is bevonden. De tweede 50% volgt bij oplevering. In het geval van nacalculatie factureren we de gewerkte uren en eventueel gereden kilometers aan het eind van de maand. Een strippenkaart wordt vanzelfsprekend volledig vooraf gefactureerd. Aan het eind van de maand ontvang je een gedetailleerd overzicht van de gewerkte uren en het restsaldo.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.