0653997039 info@pennut.nl

Branding & marketing voor startups

Gepassioneerde ondernemers vertellen de mooiste verhalen

Wij geloven in de jonge ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. Wij geloven in ambitieuze ondernemers die met een goed idee de wereld willen veroveren en met minder geen genoegen nemen.

De mooiste verhalen

Toch lukt het in veel gevallen niet en dat komt omdat de meeste ondernemers hun gepassioneerde overtuiging niet kunnen vertalen naar een sterke positionering, een authentiek ondernemingsverhaal en een rendabele marketingstrategie. Ze verliezen hun passie in de waan van de dag en vergeten waarom ze zijn begonnen met ondernemen. Echter, het is juist deze overtuiging die een bedrijf bestaansrecht geeft. Deze mag dus nooit in gevaar komen want gepassioneerde ondernemers vertellen de mooiste verhalen.

Heldere doelstellingen

Elk samenwerkingstraject duurt tenminste één jaar. Iedere maand besteden we vijf uur aan de groei van jouw organisatie door middel van branding en marketing. Deze vijf uur kunnen er meer worden maar nooit minder.

Tijdens dit jaar ontdekken we wie je bent, waar je naartoe wilt en voor wie je dat doet. We stippelen een jaarplan uit met heldere doelstellingen. Want zonder stip aan de horizon weet je niet waar je naar toe vaart.

Pennut

Lievensweg 32
6562 XN, Groesbeek

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.