0653997039 info@pennut.nl

This is what we do best

Wij zijn Pennut. Een klein, betrokken en professioneel creatief bureau. Korte lijnen, creative ideeën en houtsnijdende campagnes en strategieën: dat kan je van ons verwachten. Wij helpen jou verder komen door middel van branding, marketing, websites en trainingen. Ook voor startups!

Branding

Branding is belangrijk voor je organisatie. Branding ondersteunt de positionering van je merk, wekt een emotie op, bevordert je merkbekendheid en vertelt anderen waarom jij het anders doet dan de rest. Branding zet je organisatiewaarden om in een ijzersterk concept, een heldere positionering en een eigen identiteit.

Marketing

Wij helpen bedrijven vooruit door middel van marketing. We werken voor grote, internationale organisaties en voor startups met grote dromen. We kunnen je onder andere helpen met SEO, SEA, social media en e-mailmarketing.

Websites

Je wil een nieuwe website. Een mooie website. En een functionele. En als ze nieuwe klanten opleveren, dan ben je al helemaal blij. Maar wat heb je daarvoor nodig? Een partner zoals wij, laten we daarmee beginnen. Want tijdens de ontwikkeling van je nieuwe website houden we gelijk rekening met al het andere wat je belangrijk vindt. Let’s go.

Marketing voor startups

Startups staan aan het begin van een prachtige reis. Wij ontwikkelden een speciaal programma waarin we startups begeleiden tijdens het eerste jaar van hun kersverse bedrijf. Wat we precies doen en hoe het werkt, ontdek je hier.

Trainingen

Marketingtraining? Geven we ook. Meerdere zelfs. En ze gaan over de marketingonderwerpen die jij wil. Ze worden speciaal voor je op maat gemaakt of we pakken er eentje van het schap.

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.