+31(0) 653997039 info@pennut.nl

WIJ VERTELLEN JOUW VERHAAL.

Wij geloven in de jonge ondernemers van vandaag die willen werken aan de dag van morgen. 

Wist je dat meer dan 65% van de Nederlandse startups het niet overleeft? Veel van deze ondernemers hadden oprechte, misschien wel wereldveranderende plannen. Misschien was één van die startups wel de nieuwe Nike, Tony Chocolonely of Microsoft.

De mooiste verhalen

Toch lukt het in veel gevallen niet en dat komt omdat de meeste ondernemers hun gepassioneerde overtuiging niet kunnen vertalen naar een sterke positionering, een authentiek ondernemingsverhaal en een rendabele marketingstrategie. Ze verliezen hun passie in de waan van de dag en vergeten waarom ze zijn begonnen met ondernemen. Echter, het is juist deze overtuiging die een bedrijf bestaansrecht geeft. Deze mag dus nooit in gevaar komen want gepassioneerde ondernemers vertellen de mooiste verhalen.

Jouw unieke merk

Wij helpen jou met het vinden, vormen en vertellen van jouw unieke verhaal. Dat doen we in een periode van één jaar waarin we elke maand tenminste vijf uur aan de slag gaan met branding- en marketing. Een actieve en doordachte branding- en marketingstrategie dwingt je namelijk om na te denken over- en te werken aan datgene wat écht belangrijk is: jouw unieke merk.
Samen vinden we antwoorden op vragen als ‘Wat doe je eigenlijk?’ en ‘Waarom doe je dat?’ En ‘Wiens leven wil je veranderen?’. We vertellen jouw verhaal via je website, e-mail, social media en partners waarmee je samenwerkt. Zeker in de pioniersfase van je organisatie zijn deze stappen ontzettend belangrijk. Wij helpen je hierbij want wij willen dat jouw unieke verhaal wordt gehoord door de mensen aan wie jij het wil vertellen.

Één jaar lang, vijf uur per maand

In dit jaar leer je veel. Over jezelf. Over je doelgroep. En natuurlijk over branding en marketing. Je krijgt steeds betere inzichten over de mensen wiens leven je wil veranderen en hoe je dat ook bereikt. Je leert waar ze van houden, wat hun wensen zijn en hoe ze daarnaar zoeken. Al deze kennis en inzichten koppelen we aan jouw startup waardoor vraag en aanbod bij elkaar komen. Samen leggen we de basis voor een gezonde, toekomstbestendige organisatie.

WETEN HOE
HET
WERKT?

OF BEN JE NU AL OVERTUIGD?