0653997039 info@pennut.nl

Nieuwe websites

En meer

Je wil een nieuwe website. Een mooie website met een strak design en lekker bekkende teksten. Maar het moet ook een slimme website zijn, eentje die zichzelf terugverdient. Want als ‘ie nieuwe klanten oplevert ben je blij. Maar wat heb je daarvoor nodig? Een partner zoals wij, laten we daarmee beginnen. 

Een nieuwe website

Een website is niet zomaar je online visitekaartje. Je website is vaak de allereerste kennismaking van potentiële klanten met jouw merk. Een strakke site waar jij trots op bent is dus wel het minst wat je ervan mag verwachten.

De aanleiding voor de meeste ondernemers om te kiezen voor een nieuwe website is niet de nieuwe site an sich, hoe gek dat ook klinkt. De wens is vaak complexer; meer bezoekers of meer omzet, bijvoorbeeld. Een nieuwe website draagt daar absoluut aan bij maar laten we vooral verder kijken dan de wireframes, het webdesign en het kleurenpalet. Laten we het vooral slim aanpakken. Wij helpen je.

Verstand van webdesign, marketing en alles wat belangrijk is (voor een nieuwe website)

We kijken dus verder dan onze neuzen lang zijn. We bepalen wat je nodig hebt, niet alleen wat je vraagt. Een goed gesprek, daar beginnen we mee. We willen alles van je weten: je organisatiedoelstellingen, wat nu niet goed werkt op je huidige website en wat juist wel. Stukje bij beetje dringen we door tot de kern en komen we waar we willen zijn. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en sturen we je een passend voorstel. Daarna kunnen we aan de slag.

Nieuwe website nodig? Let’s talk!

 Overweg je een nieuwe website? Laat het ons weten, dan denken we met je mee. En niet exclusief over je nieuwe website maar ook over al die dingen die net zo belangrijk zijn als het design van je nieuwe site. We denken mee over marketing, branding, huisstijl, vindbaarheid, campagnes, offline en… nou ja, je snapt waar we naartoe willen.

Meer weten over een (nieuwe) website

11 + 15 =

Pennut

Steffenberg 24
6595 BJ, Ottersum

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.