0653997039 info@pennut.nl

Nieuwe websites

En meer

Je wil een nieuwe website. Een mooie website. En een functionele. En als ze nieuwe klanten opleveren, dan ben je al helemaal blij. Maar wat heb je daarvoor nodig? Een partner zoals wij, laten we daarmee beginnen. Want tijdens de ontwikkeling van je nieuwe website houden we gelijk rekening met al het andere wat je belangrijk vindt. Let’s go.

Een nieuwe website

Een website is niet zomaar je online visitekaartje. Je website is vaak de allereerste kennismaking van potentiële klanten met jouw merk. Een site waar jij trots op bent is dus wel het minst wat je ervan mag verwachten.

Maar de aanleiding voor de meeste ondernemers om te kiezen voor een nieuwe website is niet per se een nieuwe site, hoe gek dat misschien ook klinkt. De aanleiding ligt vaak iets complexer. Meer bezoekers of meer omzet, bijvoorbeeld. En een nieuwe website draagt daar absoluut aan bij. Maar laten we vooral verder kijken dan de wireframes, het webdesign en het kleurenpalet. Laten we het vooral slim aanpakken. Wij helpen je.

Verstand van webdesign, marketing en alles wat belangrijk is (voor een nieuwe website)

We kijken dus verder dan je nieuwe site. We kijken naar wat je nodig hebt, niet alleen naar wat je vraagt. Want zoals gezegd, ligt je vraag net wat dieper dan alleen een nieuwe site. Een goed gesprek, daar beginnen we mee. We willen alles van je weten: je organisatiedoelstellingen, wat je nu niet goed vind werken op je huidige website en wat juist wel. Stukje bij beetje dringen we door tot de kern en komen we waar we willen zijn. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak en krijg je een voorstel van ons. Daarna kunnen we aan de slag.

Nieuwe website nodig? Let’s talk!

 Overweg je een nieuwe website? Laat het ons weten, dan denken we met je mee. En niet exclusief over je nieuwe website maar ook over al die dingen die net zo belangrijk zijn als het design van je nieuwe site. We denken mee over marketing, branding, huisstijl, vindbaarheid, campagnes, offline en… nou ja, je snapt waar we naartoe willen.

Meer weten over een (nieuwe) website

13 + 1 =

Pennut

Lievensweg 32
6562 XN, Groesbeek

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.