Starten met online marketing?
We zitten samen aan de knoppen

,Met een speciaal programma nemen we je een hoop werk uit handen zodat jij je kan richten op je (nieuwe) bedrijf. Vervolgens leren we je in een jaar tijd alles over de online marketingonderwerpen waarmee jij aan de slag wilt waardoor je al snel je eigen online marketingstrategieën uitstippelt en onderhoudt.

De kickstart

Met het kickstartpakket storten we het fundament waarop we gaan bouwen. Met de zoekwoordanalyse weet je precies waar jouw doelgroep naar zoekt en waar je op kan inspelen. Heb je al een website, dan voeren we een uitgebreide SEO-audit uit, onderzoeken we de mogelijkheden voor conversieoptimalisatie en toetsen we de navigatiestructuur aan de hand van de zoekwoordanalyse. Ook geven we je uitgebreid contentadvies waardoor je deze kan verbeteren.

Heb je nog geen website? Dan zorgen wij voor een uitgebreide briefing voor jouw websitedeveloper, maar we kunnen natuurlijk ook jouw nieuwe website maken. Dit geldt overigens ook voor de content: de teksten en de afbeeldingen voor je nieuwe website verzorgen we graag.

Voordelig maandelijks abonnement

Zodra de basis staat, geven wij je om de maand een marketingtraining. Dit zijn er dus zes in totaal in de periode van een jaar. Elke training staat in het teken van één online marketingonderwerp. Welke onderwerpen dit zijn en in welke volgorde bepaal je helemaal zelf. Je kiest uit deze acht trainingen:

g

SEO

Met SEO ben jij beter vindbaar voor jouw doelgroep

w

Social media

Onderhoud het contact met je fans via social media

CRO

Leer hoe je ervoor kan zorgen dat je website beter gaat presteren

Webanalytics

Leer de juiste data lezen en interpreteren voor verbetering

h

Content

Met content vertel je jouw verhaal aan de wereld

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing geef je de juiste content aan de juiste mensen

Advertising

Leer hoe je Facebook advertising en Google Ads gebruikt

Branding

Laat mensen voelen waar jouw merk voor staat: creëer fans!

Iedere maand een kennissessie

Daarnaast organiseren we iedere maand een kennissessie bij jou op locatie. We begrijpen namelijk dat je gaandeweg veel marketingvragen hebt, of het gewoon fijn vindt om even te sparren over de ideeën die je hebt. Tijdens deze sessie nemen we alle tijd om je vragen te beantwoorden.

Al deze consults en trainingen combineerden we in een voordelig maandelijks abonnement. Hiermee geven we jou de handvatten die je nodig, houden we jouw investering laag en het rendement hoog.

Benieuwd geworden?