0653997039 info@pennut.nl

De ‘Over ons’ pagina: misschien wel de belangrijkste pagina op je website

Mensen doen zaken met mensen. Niet met bedrijven. De meeste producten kan je tegenwoordig overal kopen. De ondernemingen die een goed verhaal vertellen zijn de ondernemingen waar mensen graag in investeren. Zoals Simon Sinek al zei in zijn boek ‘Start with WHY’:

“People don’t buy what you do; they buy why you do it.”

Geef ze en excuus

De ‘Over ons’ pagina is één van de meest bezochte pagina’s van je hele website. Mensen willen uitvogelen waarom jij doet wat je doet. Ze willen geïnspireerd worden. Ze willen overgehaald worden om in jou te investeren. Ze zoeken een excuus; een verhaal waarmee ze zichzelf kunnen identificeren. Als jouw verhaal ze een goed gevoel geeft, investeren ze in je.

Schrijf eerlijk en oprecht. Schrijf zelfverzekerd, zonder borstklopperij. Schrijf vanuit je eigen overtuiging. Wees niet bang voor de mening van anderen. Zelfs niet voor het aantal zoekwoorden en de spiders van Google. Durf jezelf te laten zien. Dat trekt de klanten aan die ook in jouw verhaal geloven en dat zijn de klanten waar je graag mee wil werken.

Schrijf, schrap, schaaf en verscherp

De inspiratie voor dit verhaal haal je uit je eigen WHY. Vogel uit waarom jij de dingen doet die je doet, voor wie je dat doet, en vertaal dat naar een zielvol stuk tekst. Schrijf, schrap, schaaf en verscherp. Net zo lang tot je een onweerstaanbaar verhaal hebt waar mensen in willen investeren.

Dit is precies waar wij start-ups mee helpen. De ‘Over ons’ pagina is natuurlijk het product van onze inspanningen maar wat we feitelijk doen is jouw WHY vinden en vertellen. Wat ons betreft is dit het fundament van alles. Jouw WHY staat aan de basis van een goede ‘Over ons’ pagina maar is ook de drijvende kracht achter je doorzettingsvermogen.

Oh, en als laatste: probeer een betere paginatitel te bedenken dan ‘Over ons’.

Pennut

Lievensweg 32
6562 XN, Groesbeek

info@pennut.nl
+31 (0)653997039

KvK: 77939786

Volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen. Dat doe je via Facebook, Instagram en Linkedin.