The latest

We schrijven en praten over ondernemen, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk over branding, duurzaamheid, marketing en het vinden en binden van mensen. We delen persoonlijke verhalen, inzichten en lessen direct uit de praktijk.

Nóg meer inspiratie

We laten ons graag inspireren door anderen. Telkens als we een waardevol artikel lezen, een inspirerende video zien of een andere vorm van content die jij écht op je medialijst moet zetten, delen we het in deze rubriek.

Leeslijst

Authenticity

Brands, Fakes, Spin and the Lust for Real Life

– David Boyle

Verlichting in Business

Het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed

– Kees Klomp & Cor Hospes

Do Purpose

Why brands with a purpose do better and matter more

– David Hieatt

Het nieuwe belonen

– Kilian W. Wawoe

The Devil Inside

Stop met saboteren van jezelf en je organisatie

– Bas Kodden

Get Your Shit Together

In superconcrete stappen naar jouw ultieme leven

– Michel Vos

Download ons manifest

Wij zijn Pennut, een purpose driven agency voor organisaties die ergens voor durven staan. Voor organisaties die een gepassioneerd verhaal te vertellen hebben en geloven in de collectieve meerwaarde van hun organisatie, ook vanuit een sociaal-maatschappelijk oogpunt. Want wat je doet is kopieerbaar maar wie je bent niet. Deze waarden staan aan de basis van alles wat we doen.

Klaar voor?

Ben je er klaar voor? Wij wel. We hebben er zelfs zin in. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarin we samen met jou mooie dingen bereiken. Laat hier je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Contact