Onze visie op authenticiteit en  duurzame groei

Wij zijn gevoelig voor de invloed van bijvoorbeeld social media, clickbait, sensatienieuws en opdringerige whatsappberichten. Er wordt ons doorlopend een wereld voorgeschoten die allesbehalve echt is. Maar toch vormen al die losse elementen samen de manier waarop jij en ik de wereld beleven: outside in. En daar is bijna niet aan te ontkomen, er zijn gewoonweg teveel stemmen, tingeltjes en pushberichten die ons vertellen wat we moeten zeggen, wat we moeten vinden en hoe we ons moeten gedragen. Ze vertellen ons wat ‘normaal’ is.

Het moeras der gemiddelde

Maar toch is er een groeiend bewustzijn, een stem die zegt dat we moeten uitgaan van onze eigen kracht en in onszelf moeten geloven. Dat geldt niet alleen voor mensen maar ook voor organisaties.

Die laatste groep streeft de laatste jaren naar meer authenticiteit. Steeds meer organisaties breken vrij uit het moeras der gemiddelde en realiseren zich dat écht duurzaam succes wordt getekend door hun bestaansrecht te begrijpen en te omarmen; door vanuit een intrinsieke motivatie te ondernemen: inside out. Maar ja, hoe doe je dat wanneer de wereld om je heen juist sneller de andere kant uit gaat?

Download ons manifest

Zodra je weet wie je bent, waar je voor staat en vanuit die waarden naar jouw organisatie kijkt, ontstaan de mooiste organisatieverhalen. Vanuit die positie ben je in staat om duurzaam te groeien, ruis te elimineren en door de bullshitmeter van anderen te breken. Dat is in ieder geval onze visie op authenticiteit en duurzame groei.

Om met dit gedachtegoed anderen te helpen, schreven we een manifest dat we graag aan je willen geven. Het enige dat we van je vragen, is of we je op de hoogte mogen houden van onze ontwikkelingen. Dat doen we door middel van onze periodieke nieuwsbrieven. Daarin lees je waardevolle tips en inzichten over zaken als groei (organisatie én persoonlijke), leiderschap, authenticiteit en nog veel meer.

Inschrijven doe je door middel van deze button. Daarna krijg je automatisch ons manifest toegestuurd.

Bedankt!